50

Dagoverzicht 24 maart: Van opsporingsbericht tot vieze onderbroek

Wat gebeurde er vandaag, zaterdag 24 maart 2018, bij jou in de buurt? Lees het hieronder in het dagoverzicht met lokaal nieuws uit Almere.

Cassandra van Schaijk

Vandaag is het precies 11 jaar geleden dat Cassandra van Schaijk werd vermist. Na haar vermissing werd zij drie weken later gevonden in het water van de Noorderplassen.
De politie doet nu een oproep via Facebook: ”Wij zijn Cassandra zeker niet vergeten”, zo schrijft Folker van Dekken van de politie. ”De politie heeft de zaak na 11 jaar nog steeds in onderzoek. Wij doen wederom een dringend beroep op mensen die informatie hebben deze informatie te delen met het onderzoeksteam.”

De politie heeft beelden op Facebook geplaatst. Op de beelden is Cassandra voor het laatst gezien.

https://www.facebook.com/ColdcaseCassandraVanSchaijk/videos/vb.512779602128161/567460903326697/?type=2&theater

Smartengeld voor gooien vieze onderbroek

Een 38-jarige Almeerder moet 200 euro smartengeld betalen, omdat hij zijn besmeurde onderbroek in het gezicht van een agent gooide. Dat heeft de rechtbank in Utrecht bepaald.

In augustus vorig jaar werd de man aangehouden. Hij zou zijn buurvrouw hebben bedreigd. De man zou op het politiebureau zijn onderbroek met bruine vlek in het gezicht van de agent hebben geworpen.

Druk bezocht

De kijkdag van de de online veiling van de inboedel van het failliete Woondôme in Almere Buiten is druk bezocht. Dat meldt Omroep Flevoland. Er zijn al flink wat biedingen uitgebracht. Bieden is mogelijk tot 27 maart 18:15 uur.

 

Dit vind je misschien ook interessant