61

Dagoverzicht 22 maart: Geld en straatverlichting

Naast de nabeschouwing van de gemeenteraadsverkiezingen was er vandaag ook ander nieuws. Lees hieronder wat er vandaag, donderdag 22 maart 2018, gebeurde in Almere.

Alfen brengt weinig op

Laadpalenfabrikant Alfen brengt minder op dan verwacht. Dat meldt nu.nl. De fabrikant meldde eerder deze maand naar de beurs te gaan, maar de aandelen brengen weinig op. Er zijn weinig investeerders geïnteresseerd in de aandelen van Alfen.

De aandelen kosten nu iets meer dan 10 euro. De verwachte prijs per aandeel was 11,25 euro tot 15 euro. In totaal heeft het bedrijf 8,5 miljoen euro aan aandelen te koop gezet.

Storing in straatverlichting

In verschillende Almeerse straten werkt de straatverlichting niet goed. Door storingen zitten sommige inwoners al weken zonder goede verlichting in de straat. De gemeente Almere wil daar nu wat aan gaan doen. De gemeente gaat rond de tafel zitten met de directie van elektriciteitsbedrijf Liander. Er zal uitgebreid gesproken worden over de service en de communicatie.

Eerder gaf Liander aan dat er een tekort is aan technici. Daarom kan het soms weken duren voordat straatverlichting hersteld kan worden.

 

Dit vind je misschien ook interessant