58

Werkzaamheden Godendreef en Botterweg

Vanaf vandaag wordt er gestart met de aanleg van een extra rijstrook bij de Botterweg. Vandaag wordt het grondwerk verricht; dit wordt naast de weg uitgevoerd. Voor het asfalteren van de extra rijstrook wordt de Botterweg van ’s avonds 20.00 tot ’s morgens 6.00 uur van zondag 26 maart tot en met donderdag 29 maart afgesloten. Dit is voor het verkeer alleen de rijstrook naar de Hogering toe. Het verkeer richting Godendreef blijft open.

Godendreef

Er wordt een nieuw deel van de Godendreef aangelegd dat loopt vanaf de kruising met Saturnussingel tot het kruispunt Botterweg/Hogering (N702), door het reeds gekapte deel van het Pampushout. Zo sluit de Godendreef beter aan op de Hogering.

Vorige week zijn de werkzaamheden begonnen. De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van grond en zand op het tracé van de toekomstige weg. De grond en het zand wordt vanuit het Cascadepark West en Nobelhorst naar het nieuwe tracé gereden.

Naar verwachting zijn de werkzaamheden half april klaar.

Foto: Google Maps.

Dit vind je misschien ook interessant