60

Basisscholen staken; kinderactiviteiten op een rijtje

Vandaag zijn de meeste basisscholen in Flevoland dicht. Er wordt gestaakt door het personeel. Ook in Almere wordt er gestaakt. Ouders hebben massaal een dagje vrij genomen en gaan gezellig met de kinderen op pad.

Activiteiten

Op de website van Kidsproof Almere zijn alle activiteiten die je vandaag kunt doen verzameld. Veel organisaties organiseren namelijk iets extra’s om de pijn te verzachten. Lekker wandelen in het bos met daarna een kopje warme chocolademelk of bij slecht weer een leuke speurtocht door een museum.

“Een stakingsdag is misschien lastig voor ouders, maar het is wel een uitgelezen kans om er lekker met de kinderen op uit te gaan! Ouders en kinderen in Almere hoeven zich vandaag niet te vervelen”, zegt Susanne Frens van Kidsproof Almere.

Dit vind je misschien ook interessant