55

Voor- en tegenstanders Floriade blijven bij standpunt

Het onderzoek van onderzoeksbureau Rebel om te stoppen met de Floriade heeft de standpunten van partijen niet veranderd. Voor- en tegenstanders van de Floriade blijven bij hun standpunt. De PVV wil dat de Floriade verdwijnt; de wethouder heeft laten weten dat het onderzoek des te meer aantoont dat stoppen met de Floriade geen zin heeft.

Miljoenen

Als de gemeente stopt met de Floriade kost dat de stad tussen de 24 en 75 miljoen euro. Dat schrijft onderzoeksbureau Rebel in zijn rapport. Het onderzoeksbureau deed onderzoek in opdracht van de PVV.

Landelijk nieuws

Stoppen met de Floriade zou landelijk nieuws zijn, en dat kan een behoorlijk risico opleveren voor de gemeente. Zo laat het onderzoeksbureau weten. De PVV heeft aangegeven dat zij stoppen toch verantwoord vindt.

Dit vind je misschien ook interessant