Het slachtoffer dat gisteren bij een steekincident gewond raakte in de Kapitein de Langestraat is in het ziekenhuis overleden. Dat laat de politie weten. De steekpartij vond gisteravond rond 21.00 uur plaats.

Helikopter

Er werd een traumahelikopter ingezet om het slachtoffer te helpen. Het slachtoffer van 20 jaar is later met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Onderzoek

Het is onduidelijk wat er precies is gebeurd. De recherche doet momenteel op locatie onderzoek. De politie hoopt vandaag meer te weten over de aanleiding van het schietincident. Drie Almeerders van 17, 19 en 20 jaar zijn aangehouden. Ze zitten vast.

Steekpartij

Op 21 januari raakte een persoon gewond bij een steekpartij in de Kapitein de Langestraat. De dader droeg toen een politie-uniform. Of het incident van vanavond te maken heeft met de steekpartij is niet duidelijk.

Comments are closed.