51

Deze week op 1Almere: Hein Walter over kunst in Almere

Deze week hoor je bij 1Almere het interview met Hein Walter. Hij is zorgkunstenaar en vertelt over kunstprojecten in samenwerking met onder andere Zorggroep Almere. Natuurlijk vertelt hij ook over andere kunstprojecten in onze stad. Het interview wordt in drie delen uitgezonden. De delen zijn terug te beluisteren via de website en in de podcast.

Een actieve maatschappij

Daarnaast gaat het deze week bij 1Almere opnieuw over de verkiezingen. Naast actieve Almeerders, zoals Hein Walter, zijn er nog veel meer andere stadsgenoten maatschappelijk betrokken bij diverse projecten. Projecten die onmisbaar zijn voor de stad.
Deze week gaat het, in aanloop naar de verkiezingen op 21 maart, ook over ‘burgerparticipatie’. Dit is één van de verkiezingsthema’s.

Zorg

Tevens lees je op almerekiest.1almere.nl deze week ook meer over het thema zorg. Ook dit thema is een belangrijk verkiezingsonderwerp.

Dit vind je misschien ook interessant