55

13.00 uur? Nieuwe podcast!

Iedere maandag, woensdag en vrijdag publiceert 1Almere vanaf nu altijd een nieuwe podcast. De podcast komt op die dagen om 13.00 uur online. Heb je dus even niks te doen? Of wil je alles te weten komen over jouw stad? Luister dan vanaf 13.00 uur naar de nieuwe podcast! Uiteraard blijft de podcast twee dagen beschikbaar via de homepage. Daarna vind je hem terug op de podcast-pagina.

Nieuws en actualiteiten

In de podcast hoor je nieuws en achtergronden bij het nieuws. Daarnaast is er muziek en hoor je Almeerders die vertellen over hun werk en activiteiten. Natuurlijk ontbreken het vacaturesoverzicht, de agendatips en de vele interessante weetjes ook niet.

Pilotkanaal

1Almere zendt vanaf nu niet meer uit via het pilotkanaal. Vanaf nu kun je 24 uur per dag luisteren naar de podcast van 1Almere.

Dit vind je misschien ook interessant