68

Dat wist ik niet: Verzorgingshuizen in Almere

Dit keer gaat het in de rubriek ‘Dat Wist Ik Niet’ over woonzorgcentra en verpleeghuizen in Almere.

Welk verpleeghuis is het beste?

De Zorgkaart van Nederland beoordeelt, aan de hand van waarderingen, diverse zorgverleners en zorginstellingen in Nederland. Op de zorgkaart zijn ook de verzorgings- en verpleeghuizen te vinden binnen onze stad.

In totaal staan er 11 huizen op de lijst. De meeste verzorgings- en verpleeghuizen zijn van Zorggroep Almere. Zorggroep Almere krijgt een 7,7 als het aan bezoekers van De Zorgkaart van Nederland ligt. Als beste verzorgingshuis staat aangeschreven: Woonzorgcentrum De Toonladder. Het centrum krijgt een 8,3 (op basis van 81 waarderingen). Op plaats twee staat De Archipel met een 7,9 (op basis van 63 waarderingen).

Waar vind ik de verpleeghuizen?

De adressen en contactgegevens van veel verzorgingshuizen zijn te vinden op de website van Zorggroep Almere. Niet alle verzorgings- en verpleeghuizen vallen onder Zorggroep Almere. Daarom zijn andere zorginstellingen ook te vinden via de website van de gemeente Almere en de digitale gemeentegids.

Dit vind je misschien ook interessant