Meer werkzaamheden Waterlandseweg

Deze maand zullen er meer werkzaamheden plaatsvinden aan de Waterlandseweg. De weg gaat vier nachten dicht. In die nachten wordt er gewerkt aan de verbreding van de viaduct bij de A6.

Afsluiting

De Waterlandseweg is ter hoogte van de A6 in beide richtingen vier nachten afgesloten: vrijdagnacht 16 februari, maandagnacht 19 februari, dinsdagnacht 20 februari en woensdagnacht 21 februari tussen 20.00 uur en 6.00 uur. De op- en afritten van de A6 zijn wel bereikbaar. Deze planning is onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

Omleiding

Om van Almere Stad naar Almere Haven te komen (en andersom) kunnen automobilisten gebruik maken van de A6. De op- en afritten Almere Stad (5) zijn bereikbaar en automobilisten kunnen keren bij afslag Almere Haven (4) of Almere Buiten-West (6). Verkeer komend vanuit Amsterdam met bestemming Almere Stad kan keren bij Almere Buiten-West. Verkeer komend uit de richting Lelystad voor de richting Zeewolde, kan keren bij afrit Almere Haven (afrit 4).

Veiligheid

”Met het plannen van werkzaamheden wordt altijd een afweging gemaakt tussen veiligheid, het beperken van verkeershinder en hinder voor de omgeving. Omdat we liggers gaan plaatsen boven de Waterlandseweg, is het voor de veiligheid van de wegwerker en de weggebruiker nodig om de Waterlandseweg ter hoogte van de A6 af te sluiten”, aldus aannemerscombinatie Parkway6.

BRON: Omroep Almere