Zowel Almeerders als busvervoer Keolis moeten nog even wennen aan de nieuwe busdienst. Sinds december 2017 is het stadsvervoer overgenomen van Connexxion. Keolis heeft laten weten de afgelopen weken niet stil te hebben gezeten. Zij hebben klachten van reizigers serieus in behandeling genomen. Maar hoe staat het er nu voor? Zijn de reizigers tevreden? En zijn de chauffeurs dat ook?

Reportage

Deze week besteedt 1Almere extra aandacht aan het nieuwe busvervoer in de stad. Onze verslaggever sprak met chauffeurs en reizigers van Keolis. Ook Keolis zelf reageert op de klachten die in de afgelopen maanden binnenkwamen.

Vanaf woensdagmiddag kun je op 1almere.nl luisteren naar een reportage over dit onderwerp.

Poll

Vanaf nu kun je ook stemmen op de poll: Is het busvervoer in Almere verbeterd of verslechterd?

Comments are closed.