PLUS wordt nieuwe supermarkt in Homeruskwartier

De gemeente Almere gunt de ontwikkeling van een buurtsupermarkt in Homeruskwartier in Almere Poort aan PLUS Vastgoed B.V. Dit nadat meerdere partijen een bieding hebben gedaan. De gemeente beoordeelde de plannen op de criteria prijs, kwaliteit en op het feit of het een nog niet aanwezige formule is in Poort. De komst van een supermarkt naast de Homerusmarkt is een sterke wens van de lokale ondernemers en de bewoners.

Duurzaam

PLUS heeft ook een duurzaam en aantrekkelijk bouwplan ingediend. Door een pleinfunctie te creƫren in het tussenliggende gebied wil PLUS uitwisseling van klanten stimuleren en een aangename verblijfsplek scheppen binnen de wijk. Daarnaast staat PLUS bekend als een lokaal betrokken winkelformule die het assortiment aanpast op de lokale behoeften.

De verdere planuitwerking vindt in 2018 plaats, net als de start van de uitvoeringswerkzaamheden.