Vandaag wordt het Upcyclecentrum op de Steiger in Almere-Haven officieel geopend.

”Het Upcyclecentrum biedt bezoekers een gastvrije en comfortabele plek om afval gescheiden in te leveren; overdekt en in een mooi gebouw. In het Upcyclecentrum werken overheid, bedrijfsleven en onderwijs samen aan de ambitie om van Almere een stad zonder afval te maken. Het Upcyclecentrum laat inwoners, ondernemers en het onderwijs het belang van afval scheiden zien en informeert, inspireert en stimuleert
creativiteit en ondernemerschap rondom het verwerken van afval tot nieuwe grondstoffen”, aldus de gemeente.

Pop-up perron

Vanwege de opening is er vandaag een tijdelijk pop-up perron geopend. Het pop-up perron is te vinden op de plek van het oude recyclecentrum in Almere Haven. Het perron is geopend van 09.00 uur tot 15.00 uur. Morgen is het nieuwe Upcyclecentrum open voor bezoekers.

Comments are closed.