Vanaf maandag 22 januari vinden er wegwerkzaamheden plaats aan het Spoorbaanpad. Fietsers worden zoveel mogelijk omgeleid of langs het werk geleid. Ter hoogte van de dwarsverbindingen wordt het tijdelijke asfalt verwijderd. Op de woensdag erna wordt er een nieuwe asfaltonderlaag aangebracht. Naar verwachting wordt in de week van 29 januari het fietspad weer opengesteld.

Meer werkzaamheden

Vanaf 12 februari begint de volgende fase van werkzaamheden aan het Spoorbaanpad. Dit is het deel vanaf de Charlie Chaplinweg tot station Parkwijk; inclusief de kruising met de Haagbeukweg. Die werkzaamheden duren tot 18 april. Tussen 16 april en 4 mei worden werkzaamheden uitgevoerd bij de Watercypressebrug naar het Treurwilgpad.

In het voorjaar wordt er ook een rode asfaltlaag aangebracht. Het is nog niet bekend wanneer die werkzaamheden precies starten.

 

Comments are closed.