60

No Surrender-leden aangehouden in zaak Esther Paul

Twee mannen zijn aangehouden die mogelijk iets te maken hebben met de dood van Esther Paul. Het gaat om mannen van motorclub No Surrender. Een arrestatieteam pakte de mannen thuis op.

Overval

De verdachten zouden eerder een overval hebben gepleegd. Een jaar geleden werd daarbij een woning overvallen in de Literatuurwijk. Deze overval zou verband houden met de zaak van Esther Paul. De politie zegt daar aanwijzingen voor te hebben. ”Betrokkenheid bij de overval in de Literatuurwijk komt naar voren als een mogelijk motief voor haar dood. Er wordt gekeken of een conflict Esther Paul fataal is geworden”, zo laat de politie weten.

Amsterdam

Ook in Amsterdam werden huiszoekingen gedaan in deze zaak. Er zijn door de politie spullen in beslag genomen.

Dit vind je misschien ook interessant