62

Dagoverzicht: Van stroomstoring tot woningoverval

Wat gebeurde er vandaag in Almere? Op die vraag krijg je van ons een antwoord. Je leest het in het dagoverzicht van 16 januari 2018.

Woningoverval

De dag begon met het nieuws over een woningoverval in de Siennastraat in de Regenboogbuurt. Daarbij raakte een bewoner gewond. De overval werd maandagavond gepleegd rond 20.00 uur. Er zouden meerdere jongens bij de overval betrokken zijn geweest. De daders namen verschillende bezittingen mee.

Op de website van de politie is meer te lezen over het signalement van de daders en hoe u contact kunt opnemen met de politie in geval van tips.

Stroomstoring Almere-Haven

Dinsdagochtend viel in meerdere straten in Almere-Haven de stroom uit. Dat meldt Liander. Een kapotte kabel zou de oorzaak zijn geweest. In middag was de storing opgelost.
2500 woningen zouden te kampen hebben gehad met de stroomstoring.

Politiebureau verhuist

Het politiebureau in Almere-Haven verhuist naar de Kerkgracht 32. Deze maand zal de verhuizing plaatsvinden, zo meldt de politie. ”Volgens een woordvoerder was het oude pand aan het Bivak verouderd door achterstallig onderhoud. Omdat opknappen tijd en geld kost, is er besloten om naar een ander pand te gaan”, staat op Omroep Flevoland.

Dit vind je misschien ook interessant