59

Podcast van 12 januari 2018

Vandaag het actuele sportnieuws, een sportblokje met verslaggever Weltevreden en een interview door Annemiek Schrijver met Christine Pannebakker.

Christine Pannebakker is journalist, columnist en schrijfster van verschillende bestsellers, zoals Het mama masterplan en Vrouwenpower en Wie ben ik. Dat laatste boek bereikte de 25ste plek van de Libris top 100 Best Verkocht over 1997. Pannebakker was jarenlang journaliste voor De Standaard. Haar rubrieken werden door de lezers bekroond met ‘Meest gelezen & gewaardeerd.’ Ook was ze journaliste en columniste voor o.a. Viva, Margriet, Villa d’Arte en Happinez.

Christine Pannebakker vertelt onder andere over haar scheiding met haar man en haar nieuwe liefde met een vrouw. Een thema dat uiteraard ook Almeerders interesseert. En daarom vandaag speciaal voor u geselecteerd door de collega’s van Radio Bloemendaal het interview van Annemiek Schrijver met als gast Christine Pannebakker.

Dit vind je misschien ook interessant