Keolis heeft laten weten meer bussen in te zetten tijdens de ochtendspits. Het gaat voornamelijk om de verbinding tussen Almere Parkwijk en Almere Poort. Ook zal er extra worden gestopt op Gooisekant.

Klachten

Almeerders klaagden de afgelopen tijd over slechte verbindingen en overvolle bussen. Vooral de lijnen 322 en 323 zouden de capaciteit van het aantal reizigers niet aan kunnen. Keolis heeft daarom besloten om extra bussen in te zetten onder de naam “Almere Poort versterkingsrit”.
Eerder liet Keolis aan ons weten bezig te zijn met een oplossing.

Aanbesteding

Sinds december 2017 verzorgt Keolis het busvervoer in Almere. De vervoerder had zich gebaseerd op cijfers van de aanbesteding. “In de huidige situatie blijkt echter, dat er meer reizigers gebruikmaken van deze lijnen”, zegt woordvoerder Hanneke Ruiter van Keolis tegen Omroep Flevoland.

Comments are closed.