De politie heeft afgelopen weken veel meldingen gekregen over een man die ‘s nachts aanbelt bij bewoners van de Waterwijk, Parkwijk, en Filmwijk. Hij vraagt om geld en zou met de trein naar zijn dochter willen gaan, omdat zijn auto stuk zou zijn.

Hulp nodig

De wijkagent van de Filmwijk en Danswijk heeft op Facebook laten weten om wie het gaat. ”Hij heeft geen vaste verblijfplaats. Hij heeft hulp nodig en deze proberen we via de netwerkpartners te organiseren. Hij is, vooralsnog, niet bekend met agressie. Één collega van ons heeft de regie en gaat hem aanmelden. Hopen dat hij snel weer naar de locatie gaat waar hij vandaan komt. Hij is volwassen en moet dan ook zelf willen. Meldingen zijn voor ons dossier opbouw, welke weer naar de netwerkpartners gaan”, zegt de wijkagent.

 

Comments are closed.