Interview met schrijfster Christine Pannebakker

Deel dit artikel

Christine Pannebakker vertelt onder andere over haar scheiding met haar man en haar nieuwe liefde met een vrouw. Een thema dat uiteraard ook Almeerders interesseert. En daarom vandaag speciaal voor u geselecteerd door de collega’s van Radio Bloemendaal het interview van Annemiek Schrijver met als gast Christine Pannebakker.

Dit interview wordt mede mogelijk gemaakt door RB.

One Reply to “Interview met schrijfster Christine Pannebakker”

  1. Karlein Kemps

    Wat een heerlijk interview ! Zo vanzelf en open allebei,prachtig en het beantwoord meteen mijn vragen (als iemand die altijd Christine en Geert heeft gevolgd in wat ze ondernamen). Ik snapte de zin (elders) lesbisch geworden niet,ik dacht;dan ben je biseksueel ,als je net zo goed liefde hebt gedeeld met een man en nu met een vrouw.Dat was ook mijn eigen zoektocht,ik had altijd vriendjes en werd verliefd op een vrouw en was verward. Een psychologe vertelde me ooit dat het bij biseksualiteit ook vaak zo gaat dat je de andere kant pas later ontdekt omdat je eerst het maatschappelijk aanvaarde en bekende pad volgt en als je uitsluitend homoseksueel bent dan weet je dat al heel snel en moet je ook vroeg al een keuze maken uit de kast te komen (of lijden) omdat je niet anders kúnt,en bij biseksualiteit kun je anders en zal je toch niet snel het pad kiezen waarbij er zoveel maatschappelijke (toch nog steeds) stekels horen. Al heb ik een hekel aan hokjes en vakjes, maar nu begrijp ik Christines uitspraak van “lesbisch geworden”. Ik wens iedereen de liefde te mogen ervaren en vieren hoe ze komt !

Reageren is niet meer mogelijk.