54

Waterlandseweg tijdelijk dicht

De Waterlandseweg wordt vrijdag 12 januari vanaf 20.00 uur afgesloten voor het verkeer. De weg gaat in beide richtingen dicht vanwege de wegverbreding van de A6. De op- en afritten van de A6 zijn wel bereikbaar. Verkeer wordt omgeleid over de A6. De afsluiting duurt tot maandag 15 januari 5.00 uur.

Verbreding

De A6 wordt verbreed naar vier rijstroken per rijrichting. ”In het weekend van vrijdag 12 januari tot maandag 15 januari gaat aannemer Parkway6 bouwen aan het middensteunpunt van het viaduct. Voor de veiligheid van de wegwerker en de weggebruiker wordt tijdens het werk de Waterlandseweg ter hoogte van de A6 geheel afgesloten. Om de hinder voor het verkeer te beperken vinden de werkzaamheden in het weekend plaats”, zo schrijft Rijkswaterstaat op haar website.

Dit vind je misschien ook interessant