59

Binnenkort: De Winter Village en Almere City FC

Wat hebben de Winter Village Almere, Jochem Myjer en de wedstrijden voor de Jupiler League in het Yanmar Stadion met elkaar gemeen? Ze staan sinds vandaag in de evenementen agenda van 1Almere.

Januari

Vanaf januari gaat ons online nieuwsplatform van start. Onderdeel van het platform is de evenementen agenda. Vanaf vandaag kun je alvast een kijkje nemen in de maanden januari en februari. Zo vind je er informatie over de Winter Village Almere, de wedstrijden van Almere City FC en de nieuwe voorstelling van Jochem Myjer. Uiteraard staan nog niet alle evenementen in de agenda, maar dit is het begin. Vanaf nu zal de agenda steeds worden aangevuld.

Insturen

Heb je zelf een evenement of ontbreekt er iets in de agenda? Stuur dan je tip naar 1Almere. Insturen kan via het contactformulier.

Dit vind je misschien ook interessant