55

Stichting 1Almere heeft de uitzendlicentie aangevraagd

Stichting 1Almere heeft een uitzendlicentie aangevraagd bij het Commissariaat voor de Media. Het online nieuwsplatform dat vanaf januari 2018 van start gaat, doet hiermee officieel mee aan het verkrijgen van de licentie om lokale omroep van Almere te worden.

Samenwerking

Diverse partijen hebben aangegeven samen te willen werken met 1Almere. In november en december wordt gekeken naar programmaconcepten rondom zorg en welzijn, cultureleprogramma’s en de zondagprogrammering.

Website

Vanaf januari 2018 verwacht 1Almere van start te gaan met het online nieuwsplatform. Op het platform worden vanaf dat moment wekelijks journalistieke bijdrages gepost. Op deze website zijn al enkele voorproefjes te bekijken en te beluisteren.

 

Dit vind je misschien ook interessant